Laser Almere - Outdoor Laser Game

Laser Game uitleg


Wat is outdoor laser-game?

Outdoor Laser-game is een nieuwe infra rood technologie die volledig onschadelijk is voor de ogen en waardoor het niet meer nodig is om in het donker te moeten laser-gamen, deze lasers werken gewoon bij daglicht en hebben een bereik van 200 meter! Het is nu ook niet meer nodig om in een kleine indoor laser ruimte te spelen maar net als bij Paintball, buiten in een echte realistische natuur omgeving waar je kunt rennen, springen en je uitstekend kunt verstoppen.

Hoe gaat het spel?

De lasers houden een persoonlijke score bij zodat je na afloop kunt zien door wie en hoe vaak je geraakt bent. Iedereen begint met 100 levenspunten en bij elke “hit” raak je 10 levenspunten kwijt. Zodra je “geraakt” wordt (dit wordt door een sensor geregistreerd) roept de laser “Aaaarghh” en moet je snel wegduiken.

Wanneer iemand je bijna raakt, roept de laser “warning…. warning”, blijf je staan, dan ben je in een rap tempo door je 100 punten heen. Snel reageren is een MUST bij het laserspel. Wie door zijn punten heen is, is voor die lasergame sessie uitgeschakeld.

Bij sommige laser spelletjes is er ook de mogelijkheid om naar het laser ziekenhuis te rennen, dan krijg je de helft van je levenspunten terug en kan je nog even mee doen aan die laser-game sessie om je opdracht te vervullen!!

Outdoor laser-game is HET alternatief voor iedereen die:

  • Minderjarig is en vanwege de wet dus geen paintballwapen maar wel een laser vast mag houden.
  • Het niet prettig vindt om op iemand te schieten, een laser raakt iemand namelijk niet echt.
  • Geen risico willen lopen op Paintball blauwe plekken, een laser is volledig pijnloos en veilig.
  • De kosten van extra paintballs te hoog vindt, lasers hebben onbeperkt munitie.
  • Dames vrijgezellenfeesten die Paintball te “macho” vinden.
  • Niet met een “beslagen” Paintballmasker willen rondlopen, met laser-game is een masker niet nodig waardoor je veel meer zicht hebt en een bril ook nooit een probleem is.
  • Niet in een kleine donkere indoor laser-ruimte wil rondlopen maar wel buiten in de bossen wil rondrennen.
  • Langer wil spelen dan de bekende 20 minuten bij een indoor laser maar dan niet meteen veel meer wil betalen.
  • Niet steeds weer hetzelfde laser-spel doen. Bij Outdoor laser doorlopen de laser-deelnemers meerdere speelvelden met verschillende laser-spel opdrachten.
  • Familiedagen, bedrijfsfeestjes of andere groepen met sterk uiteenlopende leeftijden kunnen de hele dag op dezelfde locatie sportief bezig zijn en achteraf, gezellig met z’n allen gezamenlijk BBQ’en.

Kortom, iedereen kan deelnemen aan het ontzettend spannende en leuke outdoor laser spel. Bij Gladiator Sports zijn uitgebreide veiligheidsmaatregelen genomen waardoor het lasergame spel volledig gescheiden is van de Paintballvelden. U speelt dus niet, zoals bij sommige andere bedrijven, naast Paintballende mensen. De lasergame activiteit is bij ons dan ook opgenomen in ons TuV veiligheids- certificaat waardoor uw veiligheid gewaarborgd is.


Laser Game

Lasergames contact Lasergames - Laserland Route beschrijving Paintball Lasergames - uitleg over outdoor laser game Lasergames - Plattegrond van Crazy Laser Land Lasergame homepage